Wenger hodinky v akci až 30%. Poslední kusy. S nákupem neotálejte. Zobrazit akci.

Recenze hodinek Wenger

Poradíme Vám

Jakub Novák Jakub Novák
produktový manažer


+420 774 272 737

Hodinky Wenger – recenze majitelů

Recenze majitelů hodinek Wenger odrážejí jejich zkušenosti s používáním hodinek, jejich celkovou spokojenost s nákupem a našimi službami.

Jak nás tedy vnímají naši zákazníci a třeba také lidé z vašeho okolí?

Recenze jsou získávány prostřednictvím nezávislého projektu Ověřeno zákazníky od společnosti Heureka.cz.

Štefan
Hodnocení 5 100 % dobrá cena a komunikácia, rýchle vybavenie a dodanie tovaru. (1.10.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Skvělé jednání! (28.9.2017)
Jenny
Hodnocení 4,5 90 % (28.7.2017)
Drahoš
Hodnocení 5 100 % (21.7.2017)
Tomiks
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji obchod,rychle,srozumitelnost,informovanost o objednavce.Prostě super,doporučuji a zase využiji služeb. (22.6.2017)
krejciriklubas
Hodnocení 5 100 % Jsem spokojený zákazník . (14.6.2017)
Ondřej
Hodnocení 5 100 % Všem doporučuji. (4.6.2017)
standa
Hodnocení 4,5 90 % dobrá obchodní příležitost, serioznost (2.6.2017)
Dáda
Hodnocení 5 100 % Spokojenost. (15.5.2017)
Pavel V.
Hodnocení 5 100 % naprostá spokojenost (9.5.2017)
Mirdin
Hodnocení 5 100 % Od objednávky až po doručení všechno super (3.5.2017)
nobody
Hodnocení 5 100 % perfektní (26.3.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4 80 % (28.2.2017)
Patrik02
Hodnocení 5 100 % Skvělý obchod specializovaný na kvalitní hodinky. (27.2.2017)
Anonym
Hodnocení 5 100 % Hodinky putovali od výrobce ze Švýcarska a dorazili za týden, i když bylo uváděno 2-4 týdny. (26.2.2017)
Ivana
Hodnocení 5 100 % Velmi příjemná obsluha (20.2.2017)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % výběr vyhovoval mým požadavkům komunikace s obchodem výborná určitě doporučuji (9.2.2017)
Luděk Hejný
Hodnocení 5 100 % Spolehlivost, rychlost, zdvořilost - celkově velice pozitivní dojem. (25.12.2016)
Petr Kliment
Hodnocení 5 100 % spokojenost (22.12.2016)
Penc
Hodnocení 5 100 % Doporučuji případným zájemcům o koupi (7.12.2016)
Petr
Hodnocení 4 80 % Můžu doporučit. (3.12.2016)
Ivan
Hodnocení 4,5 90 % (3.12.2016)
Roman
Hodnocení 5 100 % dobrá volba jen nemám záruční list (2.12.2016)
Franta
Hodnocení 5 100 % Super obchod,hodinky co jsem obednal jsou krasne a jeste darek, kapesni nuž victorinox (22.11.2016)
Michal P.
Hodnocení 5 100 % Doporučujem (16.11.2016)
Pavel
Hodnocení 5 100 % skvělá komunikace výborná doba dodání skvělé originální produkty (12.11.2016)
Kamil
Hodnocení 5 100 % Všem doporučuji. (31.10.2016)
Ada
Hodnocení 5 100 % Výborný. (19.10.2016)
Šárka B
Hodnocení 5 100 % doporučuji pro milovníky švýcarských hodinek (6.10.2016)
jozefK
Hodnocení 5 100 % Prehľadné stránky s dobrým popisom produktov a nakoniec rýchlo dostaneš čo si si objednal. (3.10.2016)
Pavel
Hodnocení 5 100 % Zatím nejprofesionálnější služby za dobu, co nakupuji v e-shopech. (28.9.2016)
paris
Hodnocení 4 80 % Doporučuji, jsem docela spokojen, i když originální krabička byla poškozena. (26.9.2016)
Kuba V
Hodnocení 5 100 % Maximální spokojenost. Mohu jen doporučit. (26.9.2016)
Springtownský Leopard
Hodnocení 5 100 % Naprostá spokojenost, díky (5.9.2016)
Václav Podešva
Hodnocení 4,5 90 % kvalitní zboží za dobrou cenu vše bez problémů všem doporučuji (30.8.2016)
cabadaj
Hodnocení 5 100 % Hodinky Wenger jedine na hodinkywenger.cz (8.6.2016)
Pavel M
Hodnocení 5 100 % Musím říct, že nakupovat v tomto obchodě je prostě radost. Ochota personálu a vstřícnost k zákazníkovi je mimořádná. Bez problému mi v obchodě vyměnili zakoupené hodinky, jejichž design se mi do rána rozležel, za jiné. Tak jsem si ty správné vybral až na potřetí (Wenger Sea Force 01.0641.103). (25.5.2016)
Jaman
Hodnocení 5 100 % (10.5.2016)
Zdeněk Glozar
Hodnocení 5 100 % Je spolehlivý a vůči zákazníkovi seriozní! (15.4.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % super prodavač,který rozumí hodinkám radost nakupovat (26.2.2016)
Heny
Hodnocení 5 100 % odporúčam (25.2.2016)
Josef
Hodnocení 5 100 % V obchodě je skvělý výběr, doporučuji. (15.2.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % kvalitní přístup ze strany majitele, okamžité reakce. pouze bych již nevolil českou poštu, problémy s dodáním dle avíza. (3.2.2016)
Lípa
Hodnocení 5 100 % Bylo příjemné nakupovat v tomto obchodě.Dlouho jsem vybíral hodinky ve více obchodech,ale na každých hodinkách mi něco vadilo.V tomto měli tak detailní obrázek hodinek,kde bylo vidět jak jsou dokonale provedené,že jsem se hned rozhodl je koupit.Hodinky měli skladem.Za tři dny přišel balíček,ve kterém po rozbalení byla cedulka ,,Vaše hodinky se už na Vás těší"a hodinky byly ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku v eshopu.Rád doporučím tento obchod ostatním.Na přístupu je vidět,že tento obchod dělají lidi ,které to baví a dovedou předat radost ostatním.Díky. (29.1.2016)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % výběr kvalitních hodinek vynikající komunikace se zákazníky (29.1.2016)
Radek
Hodnocení 5 100 % Doporučuji nákup. (26.1.2016)
Radek
Hodnocení 5 100 % rychlá a ochotná reakce na dotazy a případné změny v objednávce,rychlé dodání zboží. (22.1.2016)
Míša
Hodnocení 5 100 % Zboží za rozumné ceny. Vše proběhlo velmi rychle, spolehlivě na profi úrovni. Můj požadavek v poznámce byl ochotně vyřízený. Doporučuji. (17.1.2016)
V.T.
Hodnocení 5 100 % Manžel - spokojenost s hodinkami takřka absolutní. Za mě - celkem 9 bludišťáků z 10-ti. Desátého odebírám za absenci slíbeného dárku ( dárek za každý nákup ) Na druhou stranu sleva 50% není zadarmo... (15.1.2016)
Martin Kardaš
Hodnocení 5 100 % Jednoznačně doporučuji, není co vytknout, o čemž se můžete sami přesvědčit. (10.1.2016)
Klauser
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (10.1.2016)
Vojta
Hodnocení 5 100 % (9.1.2016)
Ladys
Hodnocení 5 100 % Doporučuji všem. S hodinkami jsem spokojen. (6.1.2016)
Jan Vild
Hodnocení 4,5 90 % Super jednání, bohužel to sráží spedice, která se ani neobtěžuje zavolat, že nemají kapacitu a přesouvají dodání. 2x jsem na ně čekal a zboží stále nemám, tak snad dorazí dnes.(toto není problém prodejce hodinek). (4.1.2016)
MJ
Hodnocení 5 100 % (1.1.2016)
Zdenek
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (24.12.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Vyzvednuto na prodejně. Trápil jsem prodavače vybíráním ze tří modelů. Perfektní přístup! (23.12.2015)
Klára
Hodnocení 5 100 % První nákup, ale spokojenost. Perfektní komunikace, rychlá dodávka, přehledné stránky, kvalitní zboží.... (21.12.2015)
Tibor
Hodnocení 5 100 % Vrelo ho doporucujem je to seriozny obchod, ochotny a napomocny personal. V ponuke maju tovar kvalitny za dobre ceny. Nevahajte je to fakt dobry obchod. (14.12.2015)
Andrea
Hodnocení 5 100 % Odporúčanm, ponúkajú iba niektoré značky, ale majú o modeloch perfektný prehľad a vedia poradiť, s takýmto super prístupom som sa este nestretla. Rýchle dodanie aj do SR. Fakt super. (14.12.2015)
Dušan
Hodnocení 5 100 % Myslím si, že není důvod k obavám na tomto e-shopu koupit, třeba i drahé hodinky. Za sebe mohu obchod doporučit (9.12.2015)
masa
Hodnocení 5 100 % Rychlá zpětná reakce při chybném výběru, příjemná komunikace. (7.12.2015)
Kurt
Hodnocení 4,5 90 % Perfektní výběr kvalitních hodinek... Doporučuji obchod ostatním nakupujícím (6.12.2015)
Lukáš Moronga
Hodnocení 5 100 % Kvalitní hodinky skvělá komunikace a vstřícnost skvělý dodací termín u hodinek které nejsou skladem Hodnocení není na objednávku obchodu:-) (30.11.2015)
JM
Hodnocení 4,5 90 % Hodinky dorazili v pořádku, avšak bez slíbeného dárku (Nůž Mikov 100-NH-2A), jak máte uvedeno na internetových stránkách. Dále jsem neobdržel žádné potvrzení, že bych k hodinkám dostal zdarma roční pojištění proti krádeži, zničení či poškození, jak uvádíte na Vašich stránkách. Na druhou stranu, komunikace byla opravdu profesionální! I přes tyto nuance obchod doporučuji. (26.11.2015)
raduška
Hodnocení 5 100 % hodinky mi "padly do oka" široký sortimet, skutečně je z čeho vybírat obvykle v internetovém obchodě nenakupuji, tento nákup jsem "riskla" a vyplatilo se. doporučuji (24.10.2015)
Honza
Hodnocení 5 100 % Obchod doporučuji pro osobní přístup, ochotu poradit. (1.10.2015)
Dawson
Hodnocení 5 100 % byl to můj první nákup v tomto obchodě a jsem velmi spokojen rozhodně doporučuji ostatním zákazníkům (30.9.2015)
Stevek
Hodnocení 5 100 % Hlavní výhoda obchodu je v osobním přístupu a výborné komunikaci. V současné době se hodinky Wenger dají koupit ve všemožných zahraničních obchodech levněji, ale se započtením cla to už tak výhodné není. Helveti navíc poskytuje tříletou záruku. Nákupu ze zahraničí jsem tedy odolal. (15.9.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Skvělý obchod, vynikající komunikace. A hodinky samotné, jak píší někteří zákazníci, nesundám je z ruky. (9.9.2015)
Mikael
Hodnocení 5 100 % DOPORUČUJI (25.8.2015)
Martin
Hodnocení 5 100 % Doporucuji (22.8.2015)
PETR
Hodnocení 5 100 % VŠE OK DOPORUČUJI (21.8.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Jen výhody, doporučuji! (13.7.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Obchod vstřícný, jejich hodinky nejsou pouťové zboží. Po dohodě i přeobjednáno na typ 73015. Zatím solidní jednání. (25.6.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Pouze jediná drobná výhrada. Bylo slibováno doručení následující pracovní den. Došlo tedy o den později. (16.6.2015)
Artur D.
Hodnocení 5 100 % Spolehlivý obchod, pro nákup hodinek Wenger rozhodně doporučuji (9.6.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Kvalita, výborná komunikace, dodržení dodací lhůty (8.6.2015)
RC
Hodnocení 5 100 % doporučuji (1.6.2015)
ZF
Hodnocení 4 80 % Jenom nedorazil ten avizovaný nůž. Patrně se dárek neslučoval se slevou. V emailové komunikaci to nebylo zřetelně řečeno a asi by neměla být možnost zvolit tuto kombinaci při objednávce. Jinak mohu obchod vřele doporučit (1.6.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Doporučuji tento obchod s velmi klidným svědomím. Objednal jsem si hodinky, které byly k zaslání do 14 dnů, během této doby byla vzájemná komunikace o stavu objednávky. Vyšli mi vstříc s odesláním na den, kdy jsem byl schopný zásilku převzít. Hodinky precizně zabaleny. Zboží došlo v pořádku a i následná komunikace po objednání byla skvělá. Zajímal jsem se o možnosti následného servisu (výměna baterie, sklíčka a řemínku), vše bez problému. Zboží odpovídá přesně tomu, co je nabízeno a prezentováno na příjemných stránkách e-shopu. Celkově jsem velmi spokojený. Rád doporučím všem, co chtějí kvalitní hodinky od profesionálních prodávajících. Děkuji. (21.5.2015)
Radůz
Hodnocení 5 100 % Mé zkušenosti jsou ryze pozitivní. Doporučuji! Ochota a vstřícnost ze strany obchodu. (13.5.2015)
Pitel
Hodnocení 5 100 % (12.5.2015)
Pavel
Hodnocení 5 100 % Vše v naprostém pořádku (10.5.2015)
Jarek
Hodnocení 5 100 % Solventní. (19.4.2015)
Martin
Hodnocení 5 100 % Byl to můj druhý nákup v eshopu a jsem velmi spokojený.Hodinky dorazily v předem určený datum a dokonce i v předem domluvenou hodinu dodání.SUPER. (28.3.2015)
krusticka
Hodnocení 5 100 % skvělá komunikace, krásně zabalené, rychlost vyřízení - doporučuji (24.3.2015)
Olga
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (24.3.2015)
V. Paulíny
Hodnocení 5 100 % naprostá spokojenost (16.3.2015)
Rybařík
Hodnocení 1 20 % Neseriózní. (13.3.2015)
Marcela Rovenská
Hodnocení 5 100 % Není co vytknout! Od prvního kliknutí na www.hodinkywenger.cz až po rozbalení hodinek je to jedno VELKÉ WAAAAU!!! Skvěle zpracované webovky, rychlá, příjemná komunikace, bleskové doručení... Fantazie! Hodinky jsem kupovala manželovi k narozeninám a měly/mají veliký úspěch! (10.3.2015)
Eliška
Hodnocení 5 100 % Velká spokojenost, zboží dorazilo rychlé a hlavně v perfektním balením, moc mě nadchlo (8.2.2015)
mirda
Hodnocení 5 100 % jelikos znam kvalitni svycarske noze ktere tato firma vyrabi tak po dlouhem vybirani hodinek jsem je objednal a jsem nadmiru spokojen uzasne provedeni a na ruce nadhera obdivuje je cela rodina tato zkusenost s obchodem je ma prvni a urcite ji doporucim ostatnim take pro moznost ruzne cenove kateg orie myslim ze firma WENGER a jeji vyrobky jsou na svetove urovni jen tak dal a jestlize nekdy hodinky pak jedine WENGER. (1.2.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % vřele doporučuji, jsem zatím nadmíru spokojen (29.1.2015)
Jiří Dvořák
Hodnocení 5 100 % jednoznačně doporučuji - hodinky jsem kupoval poprvé a velmi mi pomohla online konzultace a ochota prodejce, po objednání mi dokonce volal, vše potvrdil a poděkoval - super vizitka a zdaleka ne standardní postup (26.1.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % doporučuji (24.1.2015)
Radek S.
Hodnocení 5 100 % Za mne mohu obchod doporucit. Vse probehlo dle mych predstav. Dekuji (15.1.2015)
dick
Hodnocení 5 100 % (14.1.2015)
rabirus
Hodnocení 5 100 % (14.1.2015)
Ruda
Hodnocení 5 100 % Rychlost a seriózní jednání (8.1.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (6.1.2015)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Manželka mi koupila hodinky, které jsem si chtěl vyměnit za jiné. Zavolal jsem do obchodu a sdělil svůj požadavek. Přestože byly hodinky koupeny před více jak čtrnácti dny, tak to pro obchod nebyl žádný problém. Při osobním jednání jsem byl velmi mile překvapen za vstřícný přístup a ochotu, se kterou jsem se dlouho nesetkal. Hodinky jsem si mohl vyměnit za levnější model a nebyl ani problém s vrácením přeplatku, protože jsem zvolil levnější model. Bohužel takových obchodů, kde by měli tak vstřícný přístup k zákazníkovi se moc často nesetkávám. Jednoznačně doporučuji tento obchod. (31.12.2014)
Jp.
Hodnocení 5 100 % profi přístup (29.12.2014)
Jarek
Hodnocení 5 100 % super doporučuji (25.12.2014)
zdenekvelky
Hodnocení 5 100 % Perfektní. (24.12.2014)
Michal MAREK
Hodnocení 5 100 % S tímto portálem jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÝ. Přehlednost stránek (i s video ukázkou) Přístup ke kupujícím vysoce profesionální. Rychlost dodaného zboží "blesková" Komunikace na nejvyšší možné úrovni. Moc děkuji a všem tento obchod (portál) DOPORUČUJI!!! (23.12.2014)
brouňa
Hodnocení 5 100 % S nákupem jsem byl velmi spokojen. Obchodník prodávající hodinky o které jsem měl zájem, věděl, o "čem" hovoří a byl schopen, při tlf. rozhovoru, popsat je do nejmenšího detailu a to i po technické stránce. Jediný problém byl s dopravou. Česká pošta si nedostála svého hesla "dnes podáte, zítra dodáme".. Společnost DPD, také není můj favorit a PPL v nabídce přepravy není. (22.12.2014)
típule
Hodnocení 5 100 % vše v nejlepším pořádku doporučuji všem (18.12.2014)
Tomáš Drkula
Hodnocení 5 100 % komunikace, rychlost, peče o zákazníka (13.12.2014)
Iva
Hodnocení 5 100 % Překvapila mne rychlost dodání. S obchodem byla příjemná komunikace. Všem doporučuji (12.12.2014)
Jan
Hodnocení 5 100 % Můj druhý nákup. Opět vše v pořádku. (11.12.2014)
Marie
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji (7.12.2014)
atomico
Hodnocení 5 100 % Skvělá komunikace, i když hodinky nebyly na skladě a musely se objednávat přímo ve Švýcarsku, dorazily přesně, jak slíbili. Ano, doporučuji! (5.12.2014)
Jaroslav Zouhar
Hodnocení 5 100 % Doporučuji obchod k nákupu - poradili při výběru, ochota, perfektní přístup k zákazníkovi (28.11.2014)
rob
Hodnocení 5 100 % Pokud vite co hledate a vase zbozi maji skladem, nakup by mel probehnout absolutne bez problemu. (24.11.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % super. (23.11.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Profesionalita. (11.11.2014)
Jirka
Hodnocení 5 100 % (29.10.2014)
Broňa
Hodnocení 5 100 % Byl jsem velmi spokojen, určitě tento obchod doporučuji. (24.10.2014)
Lazy
Hodnocení 4,5 90 % Vřele doporučuji. Na hodinky jsem sice čekal delší dobu z důvodu dovozu ze Švýcarska, ale o všem jsem byl informován a byl jsem dotázán, zda-li mi to nevadí. Oceňiji dobrou komunikaci s obchodem. (9.10.2014)
Dopita
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (5.10.2014)
Smrkovský Tomáš
Hodnocení 5 100 % super obchod-nákup,všem doporučuji,kvalitní zboží,komunikace s obchodem na jedničku,malý dárek k nákupu,vše prvotřídní kvalita (27.9.2014)
pavlos
Hodnocení 5 100 % super šop když si vyberete jdite do toho (22.9.2014)
Pajtlavej
Hodnocení 5 100 % Důvodem nákupu bylo nabízené zboží. Kvalita/cena, to bylo mé měřítko. Hodinky vypadají mnohem lépe než na obrázku. Stal jsem se majitelem hodinek Wenger-SEA FORCE 01.0641.103 Jednoduché, přehledné, každý si jich na vaší ruce všimne. Jezdím na vandry, chodím na ryby, brázdím cesty na koloběžce a na tohle vše jsou to ty správné hodinky. Vodotěsné, robustní(ne přehnaně). Chlapácké. Doporučuji. (15.9.2014)
Franta
Hodnocení 5 100 % Doporučuji pro všechny,kteří chtějí kvalitní hodinky v jednom z nejkvalitnějších e-shopů, v kterých jsem kdy nakupoval. (12.9.2014)
Katarina
Hodnocení 5 100 % Doporučujem. (3.9.2014)
Acha
Hodnocení 5 100 % Velice dobrá zkušenost- hlavně mě překvapila rychlost od objednání po realizaci doručení(byl to darek k narozeninám)takže naprostá spokojenost (3.9.2014)
Jirka
Hodnocení 5 100 % (31.8.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (31.8.2014)
matohe76
Hodnocení 5 100 % Super, spokojnosť nadovšetko! (29.8.2014)
Blanka
Hodnocení 5 100 % Rozhodně doporučuji (19.8.2014)
Martin Cimburek
Hodnocení 5 100 % Doporučuji všem, kteří chtějí kvalitní švýcarské hodinky. (18.8.2014)
Josef Janečka
Hodnocení 4 80 % - nakupujte, ale může se Vám stát, že na dodání Vámi požadovaného typu výrobku si počkáte (16.8.2014)
Jiří Kráčala
Hodnocení 5 100 % V tomto obchodě bych se nebál nakoupit znovu. Odborní prodejci mi poradili se vším co jsem nevěděl, hledali se mnou alternativy, které jsem si vyžádal a s ničím nebyl žádný větší problém. (15.8.2014)
rh
Hodnocení 5 100 % kvalita dopravy zboží: vybral jsem si poštu a nebyla to dobrá volba. objednávka ve středu večer - ve čtvrtek odpoledne převzetí poštou - pošta napsala, že doručí do pátku do "12hod", ale zboží přišlo na poštu až v pondělí. (12.8.2014)
Martin Kokeš
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (3.8.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 3 60 % (1.8.2014)
Roman Backa-Veronika Backová
Hodnocení 5 100 % Obchod určitě doporučuji. Nikde jsem nemohl sehnat poutko ke svým hodinkám Wenger.Obchod mi ho poslal zcela zdarma.I takové maličkosti oceňuji a ještě jednou děkuji. (21.7.2014)
Pepik
Hodnocení 5 100 % Perfektní komunikace, pěkně zabalené zboží (žádná umaštěná krabička od sušenek), poštovné a balné zdarma (u hodinek za 1550,-). Rychlost dodání. (18.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % skvělé ceny,rychlé dodání,doporučuji (16.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % doporučuji (16.7.2014)
Petr
Hodnocení 4,5 90 % (15.7.2014)
W-HOD
Hodnocení 5 100 % Všichni zaměstnanci, se kterými jsem byla v písemném styku, byli velmi vstřícní a ochotní mi poradit i rychle moji objednávku vyřídit. Překvapila mne i milá potěšující forma zabalení zboží a osobní děkovný dopis za nákup jak v balíčku, tak doručený mailem. Tento obchod jsem ihned začala doporučovat svým známým. Proč ano: maximální spokojenost - vše viz výše uvedeno. (15.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (15.7.2014)
LL
Hodnocení 2,5 50 % Nákup proběhl v pořádku, až na slibovaný dárek. (8.7.2014)
km
Hodnocení 5 100 % Kvalitní komunikace, rychlé dodání. Doporučuji. (4.7.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % mohu doporučit (29.6.2014)
O.Řeháček
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji. (23.6.2014)
Karel Weber
Hodnocení 5 100 % Doporučuji skvělý sortiment za přijatelné ceny (18.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Spolehlivost, kvalita (17.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Doporučuji (16.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Vynikající komunikace (16.6.2014)
Denisa
Hodnocení 5 100 % (13.6.2014)
Petr
Hodnocení 4,5 90 % Obchod lze doporučit, na žádné vážnější nedostatky jsem nenarazil. (7.6.2014)
Jan
Hodnocení 5 100 % Uvažujete-li o pořízení hodinek Wenger, Traser, Boccia nebo Alfex, velmi doporučuji jejich nákup právě v tomto obchodě. Hodinky nejsou úplně levná záležitost a chcete-li mít klid a jistotu při jejich pořizování, tento obchod vám ji poskytne. S obchodem celkově jsem byl maximálně spokojený a doporučil bych ho úplně každému. (7.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 3,5 70 % (6.6.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Mohu jen doporučit. (29.5.2014)
Pete
Hodnocení 5 100 % Hodinky jsem si objednal něky kolem 13:30, 5.5. a obdržel jsem je asi v 10:30, 6.5.! Je to skvělý výkon! Ochota obchodníků, mi rovněž vyrazila dech a musím uznat, že kus práce udělala Česká pošta! ještě jednou děkuji a rozhodně obchod doporučím a ještě něco přikoupím . . . (16.5.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % (7.5.2014)
Hanka
Hodnocení 5 100 % Velmi doporučuji - přehledný web, ochotná komunikace, velmi rychlé dodání zboží! (5.5.2014)
Josef Horváth
Hodnocení 5 100 % S nákupem jsem byl velice spokojen, tento obchod bych doporučil všem. (30.4.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Po té co stejné hodinky mi nedodal konkurenční e-shop (ač je nabízel a stále nabízí...), mi dodaly Hodinky.Wenger.cz ty samé v rekordním čase, za lepší cenu a k tomu ještě krásný kožený řemínek jako dárek! Vřele doporučuji, férové a seriózní jednání, velký a garantovaný výběr. (23.4.2014)
Jan Veselka
Hodnocení 5 100 % Velký sortiment hodinek Wenger a také podrobné vysvětlení všech funkcí od prodejce. Nakupoval jsem v obchodě poprvé, ale až budu kupovat další hodinky určitě na obchod předně obrátím. Všem vřele doporučuji. (21.4.2014)
Liduš Z.
Hodnocení 5 100 % DOPORUČUJI VŠEM!!!! (10.4.2014)
weber
Hodnocení 5 100 % bez problémů mohu doporučit zákazníkům (7.4.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Dvěmi slovy: "skvělý obchod". Doporučuji každému z výše uvedených důvodů. Pokud ještě někdy budu kupovat hodinky wenger (nebo jiné, které firma provozující obchod nabízí na jiných stránkách), tak jedině zde. (6.4.2014)
stanley593
Hodnocení 4,5 90 % Spokojenost, rád se sem vrátím (30.3.2014)
Bohuš
Hodnocení 5 100 % Spolehlivost, rychlost, kvalita (30.3.2014)
Alča
Hodnocení 5 100 % Žádaný výrobek byl k dispozici a ještě se slevou a poštovným zdarma. (27.3.2014)
Sebastián
Hodnocení 3,5 70 % Super obchod, hodinky sú super... Síce nedorazili včas ale za to som dostal aspoň zľavu na drahší nôž (26.3.2014)
stvonji
Hodnocení 5 100 % (25.3.2014)
fani
Hodnocení 5 100 % všem doporučuji (18.3.2014)
mirmus
Hodnocení 5 100 % Velmi vstřícná a rychlá komunikace, do dvou pracovních dnů zboží u mne doma. Seriózní jednání, doporučuji. (11.3.2014)
džejem
Hodnocení 5 100 % Pokud víte co chcete a jde vám o cenu a slušné jednání, jste zde správně. (8.3.2014)
Renata
Hodnocení 5 100 % Spokojenost,bez obav objednavejte.Doporucuji. (4.3.2014)
Petr Kliment
Hodnocení 0 0 % Profesionální a lidsky příjemné služby. Funguje na velmi dobré úrovni. Skvěle zpracované internetové stránky. (2.3.2014)
Ales F.
Hodnocení 5 100 % Vse v poradku, komunikace, rychlost jednani a dodani zbozi. (23.2.2014)
Karel
Hodnocení 5 100 % (22.2.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (18.2.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (16.2.2014)
Tom
Hodnocení 5 100 % Vse probehlo bezvadne; nemam co dodat. (8.2.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % rychlý, spolehlivý (5.2.2014)
Jitka
Hodnocení 5 100 % Profesionální přístup, kvalitně zabalené zboží s milým dárkem (4.2.2014)
Mare
Hodnocení 5 100 % Nabízí hodinky Wenger za nejlepší ceny na našem trhu. Jsou specialisté a při výběru ochotně poradí. Komunikace při vyřízení objednávky i poté (hodinky musely být objednány u výrobce) perfektní. Hodinky přišly v důkladném balení - nemyslím jen luxusní balení od výrobce v plechové krabičce, ale i důkladné přepravní balení s vycpávkami od prodejce. Palec nahoru. (1.2.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (22.1.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 0,5 10 % (22.1.2014)
Petr Kudla
Hodnocení 5 100 % Vynikající přístup,kvalitní zboží.Je vidět,že pánové mají k hodinkám ten správný přístup.Vřele doporučuji. (21.1.2014)
PetrV.
Hodnocení 4,5 90 % Perfektní obchod s podrobným popisem produktů, krátkýma dodacíma lhůtama a dobrou cenou. (21.1.2014)
Radek
Hodnocení 5 100 % Sháněl jsem dárek na poslední chvíli a v tomto obchodě mi vyšli maximálně vstříc, mohu jenom doporučit. Ještě v den objednání se mi ozvali na telefon a vše se k mé spokojenosti povedlo na výbornou. (21.1.2014)
Subi
Hodnocení 5 100 % Doporućuji. (12.1.2014)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (8.1.2014)
Ládes
Hodnocení 5 100 % Vstřícné a profesionální jednání. (8.1.2014)
soupalek
Hodnocení 5 100 % super (7.1.2014)
Martin
Hodnocení 5 100 % Mohu jen doporučit. (28.12.2013)
Ludvík Motyčka
Hodnocení 4,5 90 % výborné, bez připomínek (26.12.2013)
Martin
Hodnocení 5 100 % Doporučuji všem. (22.12.2013)
oleandra
Hodnocení 5 100 % jsem naprosto spokojena s kvalitou zboží, komunikací obchodu i rychlostí dodání zboží (21.12.2013)
Lenka
Hodnocení 5 100 % Tento obchod bych chtěla velmi pochválit. Korektní a osobité jednání. Velmi dobrá komunikace. Určitě by tento obchod měl být vzorem pro ostatní internetové obchody! (17.12.2013)
Jiřina
Hodnocení 5 100 % -tento obchod mohu jen doporučit (15.12.2013)
linams
Hodnocení 5 100 % Doporučuji nadstandartní přístup zástupce firmy p.Štencka. (11.12.2013)
jaroslav
Hodnocení 5 100 % spokojen (10.12.2013)
Marek Wagner
Hodnocení 5 100 % Musím říci že jak s obchodem,tak se zbožím jsem maximálně spokojen. Kladně hodnotím přepravu zadarma a možnost výběru slevy nebo dárku. Rovněž komunikace prodejce je podle mých představ.Zboží slušně,pečlivě zabaleno. Nelze jinak než vřele doporučit dalším kupujícím. (9.12.2013)
bohuš
Hodnocení 5 100 % s nákupem vše v pořádku a s hodinkama není žádný problém jsou krásné a pro starší lidi výhoda velkých číslic. (8.12.2013)
Luboš
Hodnocení 5 100 % Perfektní komunikace, problém trošku s doručením (není problém eshopu, ale pošťák nemohl balík najít), nakonec doručeno, vše v pohodě, vřele doporučuji. (2.12.2013)
Vojta Nožička
Hodnocení 5 100 % seriozní jednání zástupců tohoto obchodu,přesvědčili mne, že není třeba mít obavy z tohoto způsobu nakupování,po obdržení zásilky dobrý pocit jak všeproběhlo bez závad a hladce (30.11.2013)
daja
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (29.11.2013)
Vixoj
Hodnocení 5 100 % Mohu jen doporučit, kvalitní prodejce jak se patří. (22.11.2013)
Jester
Hodnocení 5 100 % Kvalita, profesionalita. (22.11.2013)
Jaroslava krieglerová
Hodnocení 5 100 % vřele doporučuji, naprostá spokojenost. (20.11.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % přehledný (11.11.2013)
Ivana V.
Hodnocení 4,5 90 % (9.11.2013)
Jirka
Hodnocení 4,5 90 % Super, maximální spokojenost.Zatím nejlepší obchod u kterého jsem nakupoval.Děkuji. (28.10.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 2,5 50 % Jak za komancu, co je skladem, tak možná, co je v nabídce, tak v brzku (za 3-4 týdny dovoz ze Švýcarska). Mám to 15 Km do Německa, tak přece nebudu čekat měsíc, než obchodník laskave zvedne prdel a za měsíc doveze zboží, který je po Evropě bežné k mání. Je mi z toho smutno... (27.10.2013)
Jára
Hodnocení 4,5 90 % dobrá komunikace (23.10.2013)
Jaroslav Franta
Hodnocení 4,5 90 % nejvýhodnější pro nákup Švýcarských hodinek. Velký výběr, dobré ceny, velice solidní jednání a přístup ze strany prodejce. Obchod rozhodně doporučuji. (22.10.2013)
LT
Hodnocení 5 100 % Profesionálové, kteří vedí, co prodávají. (21.10.2013)
pavrys
Hodnocení 5 100 % obchod bych určitě doporučil -výborná komunikativnost, vstřícnost a zákaznický přístup, -ochota vyjít vstříc zákazníkovi a odborně mu poradit s výběrem (15.10.2013)
Jan Zvěřina
Hodnocení 5 100 % Výborný eshop se vstřícným přístupem prodejce. Zboží lze vyzkoušet v provozovně v Praze. Doporučuji! (11.10.2013)
Michal
Hodnocení 5 100 % Skvely obchod, vyborny pristup, skvele a rychle informace. (3.10.2013)
Václav Říha
Hodnocení 5 100 % Přehledný web, dobrá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, dobré ceny. A samozřejmě dárek k hodninkám. :D (2.10.2013)
pkr., Brno
Hodnocení 5 100 % Vše běží naprosto hladce, cestou DPD jsem dostal zboží dokonce o den dřív než bylo domluveno, což jsem jen uvítal. Vřele doporučuji, všechno velmi pravděpodobně do detailu promyšlené. Nenašel jsem chybu na rozdíl od jiných e-shopů. Rada pro kupce z Brna: použijte DPD, ne Českou Poštu, s tou jsou jen samé komplikace. (1.10.2013)
LBou
Hodnocení 4,5 90 % (27.9.2013)
Fred
Hodnocení 5 100 % doporučuji,je to seriozní obchodník (26.9.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Chtěl jsem kvalitní hodinky za rozumnou cenu, což se mi jistě v tomto obchodě podařilo koupit. Pan Štencek mi pomohl s výběrem hodinek ( i když byl velmi obsáhlý) i po pracovní době, kdy byl i ve večerních hodinách ochoten se mnou udržovat emailovou komunikaci. Za mizivý poplatek mi vyměnil řemínek na hodinách, chtěl jsem jinou barvu a dokonce mi předtím ještě hodinky s novým řemínkem nafotil a poslal mi ta fota, abych se mohl přesvědčit, že se mi hodinky budou líbit. Tento obchod doporučuji! Nebojte se zde nakoupit! Komunikace na velmi vysoké úrovni a profesionální chování taktéž. Hodinky přišly včas a řádně zabalené. Pánové hodinkám rozumí! Už vvybírám hodinky další a to pro mou přítelkyni k vánocům...... Určitě nakoupím zde. Díky chlapci! Jen tak dál! (25.9.2013)
TomMontak
Hodnocení 5 100 % Internetovy obchod jak ma byt! (21.9.2013)
jiri
Hodnocení 5 100 % jednoznačné doporučení (17.9.2013)
Tvardík
Hodnocení 5 100 % vřele doporučuji, profesionální přístup (9.9.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % - perfektní služby (8.9.2013)
Swed
Hodnocení 5 100 % - dle mé zkušenosti rozhodně doporučuji (takto by měl fungovat správný Eshop) (7.9.2013)
honza
Hodnocení 5 100 % rychlé a bezproblémové dodání zboží (5.9.2013)
Hana B.
Hodnocení 4,5 90 % doporučuji (3.9.2013)
Pavel z Brna
Hodnocení 5 100 % velmi dobrý obchod (2.9.2013)
Robin
Hodnocení 5 100 % Vadí mi pouze to, že hodinky nekupuji tak často, jelikož v tomto obchodě je radost nakupovat. Výborná je komunikace se zákazníkem a veškeré informování o objednávce. Pochválit musím též dopravu zdarma a způsob zabalení zboží. (1.9.2013)
jenik34
Hodnocení 5 100 % chtěl bych být majitelem...:-) (29.8.2013)
vsirotek
Hodnocení 5 100 % super pristup vysli mi naprosto vstric,meli profesionalni a velmi rychlou komunikaci,funguje zde opravdu vsechno jak ma,vynikajici obchod (27.8.2013)
Jiří Adamus
Hodnocení 5 100 % Velice profesionální přístup při komunikaci se zákazníkem. Flexibilita při úpravě objednávky. Perfektně a přehledně zpracovaná alternativní nabídka. V minulosti jsem se nesetkal s kvalitnějším přístupem, ze strany internetového obchodu. (27.8.2013)
raclav
Hodnocení 5 100 % Naprosta spokojenost (24.8.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % DOPORUČUJI,SUPER KOMUNIKACE (24.8.2013)
pepek.jm
Hodnocení 5 100 % Celkem milý obchod. Ihned po objednávce jsem byl kontaktován osobou nikoliv automatem o dalších detailech s dalšími drobnými informacemi o vybraných hodinkách, dodací lhůtě apod... Hodinky dorazily v pořádku v pěkné plechové dóze i s bonusem. Až je mi skoro líto, že je nemám pro sebe. Třeba příště. (21.8.2013)
Vlasťa Fiala
Hodnocení 5 100 % Prostě 100%ní spokojenost. (16.8.2013)
Kobra
Hodnocení 4,5 90 % Pokud budu uvažovat o dalších hodinkách či noži pro někoho z mé rodiny, kamarádů, přátel apod. určitě jako první navštívím tento obchod. Dokážu ocenit když se někdo snaží. Tento obchod je tímto důkazem. Vše na špičkové úrovni, nelze nic vytknout. Děkuji mnohokrát (16.8.2013)
Squadron rescue chrono
Hodnocení 5 100 % Nikdo se nemusí bát nakupovat v tomto obchodě. Budete příjemně překvapeni profesionalitou a precizností jako u produktů co nabízejí. Vřele doporučuji všem. (14.8.2013)
Kubíčková
Hodnocení 5 100 % ochota, vstřícnost , spolehlivost (13.8.2013)
Petr DC
Hodnocení 5 100 % Vše v naprostém pořádku, bleskové zaslání, kvalitně zabaleno, děkuji a všem DOPORUČUJI !!! (11.8.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Vše v nejlepším pořádku. Doporučuji. (30.7.2013)
pd
Hodnocení 5 100 % Neskutečné, vše fungovalo na 100%.Dlouho jsem se s tak kvalitními službami nesetkal. (29.7.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Jděte do toho:-) (29.7.2013)
Adam
Hodnocení 5 100 % Toto je zatím jediný obchod, u kterého sem dostal hodinky do 2 dnů. Nákupem u tohoto eshopu neprohloupíte :) (27.7.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Obchod se skvělým přístupem k zákazníkovi. Nebyl jsem 100% rozhodnutý, jaké hodinky chci, pánové mě v kanceláři usadili, vyslechli si mou představu a začli podle ní hodinky ukazovat. Nakonec jsem si hodinky vybral a dokoupil ještě pásek - který po týdnu přišel ze Švýcarska. K objednávce si můžete vybrat dárek. Jde vidět, že je hodinky baví. Doporučuju (26.7.2013)
Denis
Hodnocení 4,5 90 % Spokojenost. (23.7.2013)
Ruda 65
Hodnocení 5 100 % 100% spolehlivost a komunikace (19.7.2013)
Radek
Hodnocení 4,5 90 % Rychlí, spolehliví a s dobrými cenami. (26.6.2013)
Vladimír Liška
Hodnocení 5 100 % Nejlepší obchod, ze kterého jsem kdy objednával, příjemné jednání, velice rychlé dodání a hlavně: kdo by nechtěl nůž Wenger ZDARMA :-) (23.6.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % perfektní, bez problémů (2.6.2013)
Marek Miškej
Hodnocení 5 100 % S nákupem v tomto obchodě jsem byl plně spokojen, vše fungovalo na jedničku. Snad jen přeprava Českou poštou byla lehce komplikovanější a zboží dorazilo díky poště o den později. (31.5.2013)
Kuccinni
Hodnocení 5 100 % (28.5.2013)
Jirka
Hodnocení 5 100 % Nabízely jako první model dámských hodinek,které byly představeny před nedávnem na veletrhu. Dodaly je v perfektním termínu. Vše řádně zabaleno,dárek jako bonus k tomu. Přání k hodinkám podepsáno rukou. Mám pocit,že ty lidi to fakt baví:-) (23.5.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Super! (21.5.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 4,5 90 % Naprostá spokojenost. (20.5.2013)
Petra Benešová
Hodnocení 5 100 % skvělý obchod (20.5.2013)
Miroslav
Hodnocení 5 100 % Při nákupu kvalitních hodinek je důležitý výběr správného obchodu a tenhle je ten pravý. Zboží nabízí kvalitní a s profesionálním přístupem.Také se mi líbí uspořádání zboží na hlavní stránce.Doporučuji tento obchod každému,kdo touží po kvalitě a stylových hodinkách,které v tomto obchodě nabízejí. (17.5.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % dobrá komunikace, porada, velký výběr (15.5.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (9.5.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Obchod nabízí nejlepší ceny, určitě bych jej všem doporučil. (7.5.2013)
Vlastimil
Hodnocení 4 80 % dobrý obchod, kde si rád znovu nakoupím (27.4.2013)
šlachtino
Hodnocení 5 100 % Obchod bych doporučil každému, kdo si chce pořídit kvalitní hodinky. Informace ze strany obchodu o stavu Vaší objednávky, době dodání, atd., jsou příkladné. (26.4.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (23.4.2013)
Karel
Hodnocení 0 0 % Vřele doporučuji. Vstřícné jednání, hodinky poslány na zkoušku. Bezvadné zabalení a zajištění proti poškození cestou. (22.4.2013)
Josef
Hodnocení 5 100 % Přehledný obchod, kde si může vybrat každý, kdo hledá přijatelnou kvalitu pro každodenní používání za rozumnou cenu. Komunikace s pracovníky obchodu je na velmi dobré úrovni. Zdá se, že je jejich práce baví a vědí, co dělají. To dnes ještě není samozřejmost. S celou transakcí jsem velmi spokojen a rozhodně doporučuji. (10.4.2013)
Nedvěd Ivo
Hodnocení 5 100 % velice příjemné profesionální jednání se zákazníkem pana Pospíšila a pana Štencka!!!Tito zástupci dovedou perfektně jednat a snaží se zákaznikovi vyhovět v každém směru!Mají profesionální přístup k zákazníkovi. (8.4.2013)
jang
Hodnocení 4,5 90 % - dobrá informace o nakupovaném zboží na stránkách výrobce - dobrá komunikace prodejce - bezproblémové dodání - doporučuji nákup v tomto internetovém obchodě (8.4.2013)
Paja
Hodnocení 5 100 % Pokud si v tomto obchodě objednáte, nemusíte mít o zboží obavy. Rychlá komunikace a termín dodání. (7.4.2013)
Petr
Hodnocení 4,5 90 % Je vidět že v tomto obchodě jsou lidé, kteří vědí co prodávají. (29.3.2013)
Čupaé
Hodnocení 4,5 90 % Jsem spokojen (22.3.2013)
Zyrkhon
Hodnocení 4,5 90 % Velice solidní komunikace, poměrně přehledné, rozhodně dobrá zkušenost (21.3.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Vřele doporučuji nákup v tomto obchodě (19.3.2013)
Jirka64
Hodnocení 5 100 % Kladné hodnocení zákazníky Kvalítní zboží za přiměřené ceny Přehlednost nabídky na eshopu Komunikace mezi obchodníkem a zákazníkem na velmi vysoké úrovni Rozhodně doporučuji všem,kteří chtějí kvalitní hodinky. (5.3.2013)
Fröhlich Josef
Hodnocení 5 100 % Pokud bych v budoucnu kupoval další hodinky, nemám důvod koukat jinam. Výborná komunikace,rychlé dodání objednávky a milý dárek. Doporučuji :) (4.3.2013)
F.Hodan
Hodnocení 5 100 % 100% (26.2.2013)
Viktor
Hodnocení 5 100 % Perfektni jednani. Zbozi opravdu velmi kvalitne zabalene. Obchod jednoznacne doporucuji a pokud budu opet nakupovat , tak jedine u Vas. U videa k hodinkam bych uvital i zaber hodinek na ruce. Lepe si pak clovek predstavi jejich velikost. (25.2.2013)
Honza
Hodnocení 5 100 % Doporučuji. (19.2.2013)
Jarda B.
Hodnocení 5 100 % (18.2.2013)
DEjf
Hodnocení 5 100 % vřele doporučuji,kvalitní zboží solidní jednání. (17.2.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Doporučuji, rychlost, spolehlivost. (13.2.2013)
Milan
Hodnocení 5 100 % dodací lhůta od objednání byla delší, ale chápu, že hodinky jsou prostě populární a byly vyprodané. Jinak nemám žádné připomínky a jsem naprosto spokojen. Můžu všem vřele doporučit (11.2.2013)
Steve
Hodnocení 5 100 % Velmi dobrý obchod s kvalitním katalogem zboží profesionální komunikace a jednání obchod bych velmi doporučil ostatním sortimentem, kvalitou i přehledností nabídky patří k tomu lepšímu,co internetové obchody nabízí. (11.2.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % Velká a přehledná nabídka zboží spol.WENGER na jednom místě. Na základě mého telefonátu , rychlá a přátelská komunikace. Po objednávce, jejíokamžité potvrzení a informace o zaslání objednávky. Mohu doporučit všem zájemcům. (10.2.2013)
Mirek
Hodnocení 4,5 90 % Obchod jednoznačně doporučuji díky profesionálnímu přístupu, odborné konzultaci a orientaci na zákazníka. Dále oceňuji spolehlivost, vysokou kvalitu zboží a možnost výrobek si bezplatně vyzkoušet. (8.2.2013)
pistole
Hodnocení 5 100 % OK (5.2.2013)
Radim Chrástek
Hodnocení 5 100 % Zdoží skladem,expresní dodávku přímo od zdroje za nižší cenu než u obchodníků a navíc s originálním a kvalitním dárkem navíc. Po výborné osobní zkušenosti Vřele doporučuji. Radim Chrástek (29.1.2013)
Hambi
Hodnocení 4,5 90 % Doporučuji všem, kteří uvažují o koupi této značky hodinek. Vřele doporučuji navštívit i facebookové stránky obchodu. (28.1.2013)
David Prochazka
Hodnocení 5 100 % velmi dobre a prijemne komunikujici obchod s rychlym vyrizenim objednavky (20.1.2013)
evžen
Hodnocení 5 100 % super, doporučuji, příští nákup hodinek budu směřovat opět sem (14.1.2013)
Renda
Hodnocení 5 100 % Na internetu nakupuji často, ale s takovýmto nadstandadním přístupem k zákazníkovi jsem se ještě nesetkal. Obchod určitě doporučuji všem, kteří si chtějí pořídit kvalitní hodinky. (3.1.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % určitě mohu doporučit, seriozní eschop (1.1.2013)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % (29.12.2012)
Tomáš
Hodnocení 5 100 % Hodinky byly velmi pečlivě zabaleny, komunikace s obchodem nadprůměrná,... (28.12.2012)
Josef
Hodnocení 4,5 90 % Objednané zboží bylo dodané rychle a bez závad. Komunikace s inter. obchodem byla bez problémů. (27.12.2012)
lobo
Hodnocení 5 100 % Doporučím , svým známým. (17.12.2012)
Anonymní zákazník
Hodnocení 5 100 % doporučuji (12.12.2012)
 

Recenze zaslané emailem

Hodnocení 5Vojtěch Nožička: Dobrý den, pane Štencek,
chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za váš přístup a ochotu při vyřizování mé objednávky hodinek a následně za vstřícnost při jejich úpravě dle mého přání. Stejný pocit jsem měl i z Vašeho kolegy Jakuba Nováka. Zásilka mi byla předána prostřednictvím zvolené zásilkové služby i se zapalovačem v pořádku. Vaše obchodní vystupování vůči zákazníkovi by mohlo sloužit i pro Vaši serioznost a spolehlivost jako ukázkové pro další společnosti zabývající se prodejem jakéhokoliv sortimentu. Přeji Vám úspěšné provozování obchodní činnosti a samé spokojené zákazníky.
Zdraví Vás Vojtěch Nožička
Hodnocení 5Martin Vlasák: Již 2 roky nosím hodinky značky Wenger a jsem maximálně spokojený! Samotného mě překvapilo kolik hodinky vydrží, nosím je zásadně při různých outdoorových akcích, kde hodinky dostávají dost zabrat – déšť, prach, ponor pod vodu apod… a zatím bez jediné závady. Všem vřele doporučuji.
Hodnocení 5Hana: Díky za vřelé a ochotné jednání. Váš osobní přístup a ochota mě v dnešní době až překvapuje. Hodinky dorazily včas a můžu je tak nadělit pod stromeček manželi k Vánocům. Snad se budou líbit :)
Hodnocení 5Marek Likoj: Ještě jednou díky za rychlé jednání. Hodinky už nedám z ruky. Až budu kupovat další hodinky v rodině, tak se na vás zase rád obrátím.
Hodnocení 5Miroslav: Hodinky jsou super a nemohu se na ně přestat koukat :-) Krásná práce Švýcarů je znát. Děkuji ti za zprostředkování a pokud bude možnost, určitě si odeberu další :-) Z mé strany spokojenost zákazníka :-)
Hodnocení 5Honza: Hodinky jsou bez problémů – ostatně nic jiného jsem u značky Wenger nečekal :) Díky Hozna
Hodnocení 5Ondřej: Vlastním hodinky Wenger Alpine 70485 a jsem maximálně spokojený. Hodinky vydržely snad všechny typy zátěže :) Po necelých 2 letech nošení jsem si pro jistotu objednal nový řemínek, abych měl jeden do rezervy. Zatím ale vše drží jak má. Wenger jako výrobce hodinek doporučuji!

Profesionální recenze

Připravujeme pro vás recenze a videa hodinek.